mai 12 2008

Pinse

En hel helg uten data, lenge siden sist

Og ikke ble det strikket så masse heller.

Noe av det siste jeg gjorde før vi la avgårde på tur var å nåle Swallowtail ut på dobbelt senga, venter besøk denne uka, og jeg ville ha sjalet klar til bruk på 17.mai. Så da var det bare å legge det inn i turforberedelsene, siden jeg festet tråder natt til fredag. Det er strikket i Viking superwash og en sølvtråd. Har vel egnetlig lyst på sjalet i et mer loddent garn og, men når skal jeg bruke dem..
DSCF0202

Så var det avgårde på pinseferie. Og selvsagt var det ferjekø, fikk da strikket noen omganger på sokkene:-)
Deretter var det jevn fart til vi måtte stoppe og renske bilen for spy, og neste stopp på Årnes på bensinsstasjon for å rense bilen for resten, og fremme etter ungenes leggetid: minstemann vil selv gå å legge seg og størstemann protesterte ikke.

Men lørdag var nydelig, vi gikk opp på Kufjellet fordi mannen hadde håp om å få flygd modellseilflyet sitt, men det var hverken nok vind eller  stor nok landingsplass, men for en fin tur og for et fint vær. Bare se for en flott utsikt
Linnes

På kvelden gikk vi og så på Pinsebål.

Søndag var det dritvær, noe som kanskje syns på dette bildet
Rattvika

Vi tok med hyttenaboene på oppdagelsesferd. Det vil si Lars har tilbrakt mange ferier som barn i området og han hadde vært der før.  En ypperlig tur i vind og litt regn, eller det var vel mer sjøsprøyt enn regn… For vi voksne var inne i en hule og ungene stakk innom tre huler.

Russesokkene jeg holdt på med ble ferdige i løpet av helga, men jeg har nettopp festet tråder og ikke tatt bilde ennå. Ellers strikket jeg på en genser i ferjekøen på retur. Siden jeg har lovt å ta bilde av mønstret i mørk alpakka, så kan jeg legge ut her og..

dscf0204


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 12. mai 2008 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.