august 29 2008

Pakker i posten

DSCF0956

Dette er innholdet i tre av fire pakker jeg har fått den uken, linsene orker jeg ikke vise frem… Enda venter jeg på en, men den har jeg ventet på siden før jeg bestilte disse. Tror kanskje at avgjørelsen om å ikke avbestille sømboka i Hobbyklubben ble tatt etter også.

Først var stoffene og mønsteret, stoffene skal ikke brukes til veska. Så kom boka, legg merke til bokmerket, systematisk gjennomgang for å ikke gå glipp av noen nyttige tips. Foreløpig veldig fornøyd, den har gjennomgang av sømtyper og hva de kan brukes til, så nå  slipper jeg å gjette:-)
Og i dag kom Harmony Wood rundpinner og Clover soft touch heklekroker. Heklekrokene er handlet for å se om jeg kan hekle lengre før jeg må gi meg, og rundpinnene til hjelp ved sokkestrikking+++

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 29. august 2008 by Janne in category "Søm", "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *