september 12 2007

Pakke fra Hemmelig Venn

100_1845_1189596665

Tusen takk du hemmelige venn på Hobbyboden. Du har tydligvis besøkt bloggen min, for ungene har fått tidsfordriv, former og gelefiguroppskrift. Jeg får vel kanskje handle flere konditorfarge og ingrediensen jeg mangler, så kan vi servere hjemmelaget godteri i bursdagen til størstemann neste uke..
Siden jeg tydeligvis ikke har vært nøye på hvordan jeg la det, så må jeg vel fortelle at det er to nøster Regia..

Noen er kjappere enn meg, min pakke er ikke sendt ennå. Siden største mann er syk og hjemme fra skolen sliter jeg med å få skaffet innholdet…

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 12. september 2007 by Janne in category "Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.