juni 28 2008

Oppskrift på strikketøymappe / toalettmappe til salgs

Utålmodig som jeg er på å kunne kjøpe meg ny symaskin, bestemte jeg meg for å selge mønsteret før det er prøvesydd. Men jeg stiller mer enn gjerne opp hvis dere ikke forstår noe, og hvis det blir oppdaget store feil eller mangler sender jeg ut nye til alle som har kjøpt. Må bare være flink til å legge dere i egen mappe i mailen:-)

DSCF0560

Størrelsen på mappa i oppskrifta er 18 cm x25 cm x11 cm høy, men jeg har også fortalt hvordan dere kan få til andre størrelser. Måten mappa er lagd på gjør at den kan bli vendbar med vendbar glidelås, her er innsiden:

DSCF0561
Brettet den visst ikke ordentlig ut før jeg tok bilde…
Stoffet inni og utenpå sitter også sammen andre steder enn glidelåsen.

Jeg tar 30,- for mønsteret som er en pdf-fil jeg sender på  mail, må noen ha den i posten, tar jeg 15 kroner ekstra.

Send mail til meg, og enten få kontonummer, eller så kan jeg prøve å se om jeg får til en paypal request…

 

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 28. juni 2008 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.