desember 20 2007

Og dermed øket garnlagret igjen

100_2079_1198186500

Kjøpte garn fra e-bay for over en måned siden. Jeg syntes det tok lang tid,  men kommer sikkert til å kjøpe senere  hvis det viser seg å være bra. Riktignok må det være til noe som det ikke er tidspress på..

Garnet er Mystic alpaca fra Peru 4 less, og i løpet av denne uka har jeg totalt øket garnlagret med 1,2 kg inkludert denne halvkiloen. Jeg reagerte litt på vaskeanvisninga, 40 grader maskinvask, så jeg må vel strikke en testlapp og vaske. Kjøpte blått fordi jeg tenkte jeg kunne strikke ting til min 7 åring med angst for stikkende ull, for å sjekke ut garnet, så da får jeg vasket og brukt plagg så mye at jeg får se kvaliteten. 190 kroner for 10 nøster (inkludert shipping) er en pris som gjorde at jeg bare måtte sjekke det ut


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 20. desember 2007 by Janne in category "Garn

27 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.