oktober 2 2008

Ny veske til meg

DSCF1431

Typisk meg, jeg fikk lyst på den i et annet stoff en dette, da den var nesten ferdig. Men siden dette er en svær veske, beholder jeg den slik.  Pcen går inn og hadde jeg hatt en støttdempende «veske» å ha rundt pcen går den forstatt nedi. Mulig at jeg forsøker å krympe veska litt og lage den litt mindre og praktisk for det er en snedig veske med mange rom
DSCF1433

i lokket
DSCF1434

Foran (den med glidelås bak glemte jeg å ta bilde av)
DSCF1435

Denne henger på innsiden av veska

Er det noen som ser at jeg har glemt å fjerne krittstrekkene…
Denne ble ferdig i går etter å ha ligget i kurven og godgjort seg noen dager og ventet på fem minutter med håndsøm..

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 2. oktober 2008 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.