august 6 2008

Ny symaskin: Brother NV 600

DSCF0834

Jeg var ikke helt ferdigspart/inntjent, men hadde nok penger til overs til å kjøpe den. For jeg oppdaget at det tikket inn en del renter på badsparekontoen, bør vel kanskje betale de tilbake etterhvert, renter for 7 månder, altså…

Snart skal jeg ned i kjelleren og sy, satt i går og leste i bruksanvisninga og så på mulighetene, håper jeg elsker maskina lik høyt når jeg kommer i gang, for jeg gliser bredt over mulighetene. Har fått ypperlig service på Duetten der jeg kjøpte maskina, har sett den på tilbud et sted på nett, men valgte å kjøpe den på butikken tll 1000 lappen dyrere (pris uten porto hos Akeb), fordi jeg heller vil ha hjelp og service nært meg. Og handelen var positiv, fikk beskjed om å studere og prøve maskina, og komme tilbake når jeg har satt meg inn i maskina og eventuelt lurte på noe, men jeg må i så fall vente til eksperten er ferdig med ferien. Det var bare å ta med maskina, så skulle vi finne ut av ting. Og etter å ha sett på alle føttene, har jeg vel en mistanke om at jeg kommer med alt og trenger hjelp:-)
Bare se, hva jeg spredde utover for å organisere på plass…
DSCF0835

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 6. august 2008 by Janne in category "Søm

1 COMMENTS :

  1. By gate.io on

    I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.