april 8 2009

Nå er jeg i gang å strikke sokker

DSCF1943

Jeg strikker sokker til en venninne av meg og dette er Kerrtu . De er strikket i Viking Sportsragg. På grunn av begrenset nettilgang tok det noen dager å få blogget disse. Siden da har jeg rukket å strikke meg fri for en garnfarge og har måttet parkert et par sokker, i på vente at jeg kommer meg til butikken som selger garnet etter påske. I tillegg har jeg startet på sokker som startes på tåa. Fant et fint mønster, men de blir for hullete, siden jeg ikke vet helt hvordan de skal brukes blir det vanlig fot, så får jeg vurderer om vrangbåndet skal strikkes i det mønster. Derer får vente å se til neste blogginnlegg hva det ble:-)

GOD PÅSKE!

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 8. april 2009 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.