november 19 2008

Mystery Stole 4

Meldte meg på denne fordi jeg ville ha noe å gi bort til utlodning, hadde jeg visst hvilket arbeid det var, hadde jeg nok ikke gjort det …
DSCF1578
Størrelsen er 176 cm x 55 cm

Jeg liker trekantsjal best , så den eneste grunnen for til å lage et slik var at jeg hadde lyst og at det fantes et sted å gi det fra meg. Strikket i veldig billig Sandnes mini alpakka på pinne 3,5, og jeg brukte som sagt lengre tid enn jeg trodde. Men når jeg hadde begynt, og jeg hadde et sted det skulle, så stoppet jeg ikke.

Perlene skulle egentlig tres over hele maska, men på grunn av at jeg hadde perler som var for små til det, rekte jeg opp og tredde perlene på trådene. Stolaen er strikket i to deler som er sydd fast på midten.

Bilde tatt litt nærmere:
DSCF1582

Jeg leverte den fra meg i går kveld, og det virket som de som samler inn tenkte litt som meg, at denne er verd mer en den anslått verdien de hadde satt på lotterigevinstene vi skulle lage. Garnet var billig og jeg ville ikke beholde den selv, og jeg koste meg underveis, så da valgte jeg å fullføre da det ante meg hvilket arbeid det var, og bestemte meg for å gi det til utlodning. Har da julegaver å produsere, hadde ikke tid til noe nytt da, og det har bare kostet meg arbeid, ikke penger..

Kan muligens ta litt tid før jeg har noe å blogge, julegavene blogger jeg ikke før tidligst 1. juledag… Og jeg er i full gang med å produsere til jul..

This Mystery stole is knitted in Sandnes Mini Alpakka. If I had known how much work it was I would never started only to give it away as a gift to a lottery (the value of this finished piece is probably higher than the suggested value, but yarn was cheap, so…) Size: 176 cm x 55 cm

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 19. november 2008 by Janne in category "Strikking

13 COMMENTS :

 1. By OscarCarma on

  Wow a lot of useful information!
  [url=https://essayssolution.com/]automatic essay writer[/url] how to write an essay about my family [url=https://cheapessaywriteronlineservices.com/]essay writer online cheap[/url] essays writers

  Reply
 2. By 해외스포츠중계 on

  You need to be a part of a contest for one of the most useful sites
  해외스포츠중계 online. I most certainly will recommend this site!

  Reply
 3. By 성인웹툰 on

  Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis.
  It will always be helpful to read articles from other authors and
  «성인웹툰» use a little something from other websites.

  Reply
 4. By 성인웹툰 on

  Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis.
  It will always be helpful to read articles from other authors and
  «성인웹툰» use a little something from other websites.

  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.