september 1 2009

Mobillommebok og mønster for den som vil prøve selv

I dag har jeg hatt  3 damer på besøk for å lære bort kunsten i å lage mobiltelefonveske. Har hatt en trivelig og koselig dag.  Synnøve og Anne er ferdig med sine, mens jeg har en søm igjen som jeg ikke har hatt tid til å ta. Men jeg kan blogge den forrige, som jeg ikke har hatt tid til å blogge før nå:-)
DSCF2441

Da jeg sydde den første lovet jeg bort å forklare hvordan jeg har gjort det. Nå har jeg skrevet og tatt bilder og håper at andre får til å følge den.

Her er mønsteret i pdf format. Skal etterhvert få lagt det til på siden som det er linket til på høyreside, men nå er det natta, og ingen hjemmesideredigering. Så derfor deler jeg den heller med en gang.

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 1. september 2009 by Janne in category "Søm

2 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.