august 14 2009

Mobillommebok og et vanlig mobiletui

DSCF2377

I år som i fjor ble jeg inspirert av noe jeg så noen hadde med seg på festival. I år var det ei som hadde kjøpt ei mobilveske i en butikk. Og siden jeg syns den var alt for stor til min mobil (men ikke hennes), og jeg ikke fant noen jeg ville ha blandt mobilutstyr, så måtte jeg prøve å lage en. Syns dette stoffet er lekkert, men det kommer en tenåring på vei hjem fra syden innom i ettermiddag, så jeg har mistanke om at jeg ikke får beholde denne lenge…. For den matcher veska jeg sydde til henne til jul:-)

DSCF2379

Her har jeg skuvd et kort litt nedi, for å vise hvor lommen til kortet er. Og det hjørnet som på bildet ikke er helt ute, har jeg nå pirket frem med nål, jeg hadde litt travelt i natt, skulle jo komme meg i seng og sove….

DSCF2378

Jeg ville både å mulighet til å feste den i beltet, og til å hekte den fast på nøkkelknippet, beltehemper o.l Så derfor har den karabinkrok og beltehempe. Her ser du også glidelåsen som er der pengene skal være.

Jeg er så fornøyd med meg selv nå, har tegnet og skrevet mål på forhånd og alt fungerte som jeg trodde (det vil si jeg hadde regnet for mye sømmonn på kortlommen så den ble like høy som veska, men dette snakker jeg ikke høyt om). Har sydd noen mobilhus etter Annakas mønster, så  denne er sydd sammen etter samme prinsippene, bare at det var mer som skulle på plass først… I tilegg var den relativt rask og enkel å sy! Så her blir det fler:-)

Og et vanlig et til pappa som jeg ikke har tatt meg tid til å stusse tråder på ser jeg…
DSCF2375

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 14. august 2009 by Janne in category "Søm

1 COMMENTS :

  1. By gate io fon şifresi nasıl alınır on

    I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.