mai 31 2009

Mitt først arbeid i applikasjon…

DSCF2158

I helga har jeg vært på 20 årsjubileum for klassen min på barne og ungdomskolen… Og dette produktet er lagd av klassen vår. Velkomstdrinken gjør at jeg ikke er helt sikker på hvilken år vi lagde det, men jeg mener det var 5. klasse.  Men jeg og de fleste andre hadde ikke peiling på hvem som lagde hvilket. Det jeg vet var at jeg slet med skyer, så jeg har altså stått for en av dem med mer enn en sky…

Og her er en annen rest av våre kreative evner
DSCF2155

Da vi i niende fikk lov til å male klasserommet… Ingen har orket male taket i løpet av 20 år…. Men nå skal skola renoveres, håpet er at i allefall dette bygget og gjerne resten skal jevnes med jorda, så vi ser neppe takflisene igjen.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 31. mai 2009 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.