august 13 2008

Lapper og klut

DSCF0858DSCF0859

To lapper til to forskjellige lappetepper, lappeteppene er fellesprosjekt i forbindelse med et strikketreff. Og da var unnskyldninga jeg trengte for å planlegge husmorferie på et sted av landet jeg ikke har besøkt siden jeg var 12 eller noe slikt..

Og så dukket det jo opp en klutkonkuranse, så da måtte jeg jo bare strikke en kopptue som jeg håper inspirerer mannen i huset til hyppigere tørk av benk:
DSCF0861

Både hjertet og flykluten fant jeg her

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 13. august 2008 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.