mars 21 2010

Kvikk lunsj nummer 3 og sokker

kvikk lunsj lue

Lue til gutten til ei venninne av meg:-) Denne er heklet i Safir
sokker
Sokker i Regia til min sønn etter helt ordinær raggsokkoppskrift…

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 21. mars 2010 by Janne in category "Hekling", "Strikking

3 COMMENTS :

 1. By Monika Sebuøygard on

  Hei. Disse Kvikk lunsj luene er så fine! Hvilke masker bruker du for å få så rette bokstaver? Det er ikke vanlige fm?

  Reply
  1. By Kongroa (Post author) on

   Hei. Har ikke noen oppskrift på denne. Et eller annet sted dypt begravd har jeg et ruteark med bokstavene (tror jeg). Masken fant jeg i ei heklebok, og kaltes der forhøyet fastmaske. Og jeg heklet før det, noe som vel kalles dobbelfastmaske. Nå husker jeg ikke hvordan de gjordes, se om du finner forklaringer på nett. Finner du ikke, så skal jeg se om det var en av mine bøker jeg fant det i.

   Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *