oktober 4 2009

Jeg hadde en flott bursdag:-)

Inviterte til selskap fordi jeg ville ha en koselig kveld og sa at jeg ikke trengte gaver, men jaggu strømmet det på. Kan være litt tagal til tider, særdeles når jeg blir overveldet eller kommer på noe lurt, og vil derfor bruke bloggen til å forsikre meg om at jeg får takket ordentlig for gavene, siden alle gjestene vet av den.

Først ute var ikke gjest, bare innom og hentet garnet sitt…
Men så flink til å komme på flotte ting, traff forresten hun som solgte nøstet og pinnene, i helga:-)
DSCF2546

Første gave som ble tatt i bruk:-)  Og den snudde jeg og vendte på og vurderte størrelsen på. Og den passet (i allefall så lenge vi ikke får flere ladere).

DSCF2558

Nytt sokkegarn og et mønster og for en gangs skyld regner jeg med at jeg kommer til å bruke mønster og garn som kommer sammen. Jeg finner ofte ut at garn jeg får passer til noe jeg lenge har tenkt å lagd. Men strømper har jeg altså lenge tenkt å lage… Siden jeg elsker kjole og har knær som verker i kulda
DSCF2559

Fra en annen katteelsker dukket disse opp og de henger i ørene nå, nesten så jeg farger håret eller klipper det kort, fordi de har nesten samme farge som håret, og jeg vil at de skal syns bedre. Spøk til side, jeg vil at de skal syns bedre, men hårfargen beholder jeg, men kort kan det hende håret blir når jeg klipper meg i neste uke(?) Fordi nå syns jeg det er langt og mye!

DSCF2561

Campes flamgarn. Har veid det og tror det kan være nok til topstykket? Skal sjekke ut løpelengde på garnet mot mengden noen har brukt og finne ut hvilken størrelse jeg har prøvd….
Og så er det holdere til strømpepinner, selv om jeg bruker mye rundpinner strikker jeg fortsatt med strømpepinner så disse kommer til nytte.
DSCF2563

Garn som jeg sannsynligvis bruker til hals, fordi det kjentes deilig ut, skal sjekke ut et mønster jeg har på noe lekkert og se om det kan brukes, eller om jeg må finne noe nytt. Og stoff  som sikkert blir brukt til et eller annet når kurven med stoffer jeg allerede har prosjektert er brukt opp….
DSCF2562

Knapper er alltid kjekt og før jeg aner det kommer sikkert det perfekte plagget til disse knappen (jeg har forresten vært inne på nettsidene til denne produsenten og siklet…)
DSCF2565

Tusen takk for flotte gaver, men aller største takk for at dere gav meg en sånn koselig kveld:-D

DSCF2560

Og her er gaven fra mannen i huset, og det ser ut som om han kanskje ut som han syns jeg stryker lite klær. Men jeg har i det siste slitt med gamle (eller i alle fall et gammelt et) som ikke funker og rensing av såle. Så jeg ønsket meg nytt jern som både ble varmt nok og ikke dampet så lenge det er vann i beholderen, sånn at det ikke terger meg når jeg syr. Han har fått med seg biten med at det var vanskelig å få løs vatt fra sålen og har kjøpt et som tåler stålull:-D Siden gaven er hobbyrelatert drar jeg selvfølgelig denne også fram

By the Way: nå står garnmengden min på 16 433 gram
Og  jeg skal oppdatere mengden i bloggen så lenge det går nedover….


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 4. oktober 2009 by Janne in category "Garn

1 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.