mai 17 2010

Jakke i alpakka

 

Her er årsaken til at det har tatt tid mellom blogginga. Jeg fant ei fin genseroppskrift fra Rauma som jeg ville ha jakke av., så halssplitten ble forlenget helt ned:-)

jakke

Mønsteret er beregnet på finull, men denne er strikket i Sandnes alpakka. Jeg hadde noe alpakka som jeg byttet inn til fargene jeg trengte til denne en tid tilbake. Så nå hadde jeg litt jobb med å finne den ene fargen når jeg hadde brukt opp nøstet jeg hadde. Men den ble ferdig, med de fargene jeg ville ha:-D

skjerf
Restene gikk med til et skjerf som skal loddes ut. Heklet en sommerfugl og lagde nål til skjerfet

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 17. mai 2010 by Kongroa in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.