august 6 2009

Im klassichen Kelim-stil

DSCF2353

Enda en sokk fra boka Socken aus aller Welt. Disse er strikket i garnet som er oppgitt i mønsteret, nemlig Regia, og det i samme fargene også. Dette er veldig uvanlig til meg å være, for jeg bruker ofte annet garn eller farge….
Jeg hadde så lyst på dem i disse fargene og derfor strikket jeg dem. Men de ble dessverre for små til meg, så jeg har kjøpt garn til nye. Tror de ble ca str 36, skal måle når de er vasket. Siden jeg har planer om å selge dem, skal jeg også ta nye bilder etter vask. Men det er ikke så enkelt å få pene bilder når de ikke går på foten min…


Another pair of socks from the book Socken aus aller Welt. I knitted them in the yarn suggested in the pattern, because I loved the colors. Unfortunatly they didn’t fit so I have already bought yarn for another pair.

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 6. august 2009 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.