januar 3 2009

I dag savnet jeg ullbuksa jeg har tenkt på å lage

vinter

Se for et nydelig vær, og hvor finne bilder mobilen kan ta i dagslys:-) Gikk skitur i 6,5 minus og jeg kjente at dette var ikke skibuksa tykk nok til. Og ikke er det noe godt å ha dongeribukse inni heller, litt stivt.

Ullbukse, nei trenger jeg det, tenker jeg stadig, når jeg vurderer det neste jeg skal strikke. Men altså det er noen dager jeg kommer på hvorfor. I dag er en av dem, så er det  bare å finne ut hvor tykk den skal være, om den skal være ribbestrikket eller ikke. Uansett et langt tålmodighetsarbeid som ikke blir ferdig denne vinteren, sukk. Skal nå strikke ferdig Liesl, strikke en sabeltanngenser, strikke ferdig et sjal, ny sokker (har bare et par tykke igjen), en kåpe. Blir vel sommer før jeg tar meg tid til å starte.


I was skiing today, and nature looked beautyful and my phone took a nice picture too. And with minus 6,5 degree Celsius, I missed the trousers in wool I have been thinking on knitting. But I believe it is summer before I have time to start..


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 3. januar 2009 by Janne in category "Ukategorisert

1 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.