oktober 17 2008

Hemmelig venn pakke

DSCF1460

I dag kom det to pakker i posten. En fra en hemmelig venn inne på Hobbyboden. Takk for flott pakke, senderen var spent på hva jeg kom til å få til av dette, men det tror jeg hun må vente lenge på, for jeg har ei gjøreliste langt som et vondt år, som jeg ikke kan hoppe over. Og garnnøstene som jeg som vanlig ikke klarte å snu med navnet opp, er Silja

I den andre var telefonen jeg bestilte. Og nå har jeg endelig fått ført alle telefonnumrene og meldingene inn på telefonen jeg bruker. Kalenderen med alle bursdagene er også på plass i den nye telefonen. Så nå skal jeg bare vente på at det blir en anstendig tid på døgnet, så inviterer jeg til Tupperwareparty, har jo måttet vente til jeg slapp å legge alle jeg manglet inn på ny. Takk og lov for sikkerhetskopieringa jeg fikk til på den ødelagte:-)

Ellers har jeg hatt en kreativ vaskedag, fysioterapeuten forbød meg nemlig å jobbe foroverbøyd og alt annet som jeg kjente provoserer ryggen. Så med støvallergi i huset er sengklær og do gubbens område.  Men jeg fikk da støvsugd saccosekkene, ved å løfte de opp på kjøkkenbordet (som står i stua, kjøkkenet er lagd på 70-tallet!)
og støvsuge de i oppreist stilling… Og badekaret ble vasket med mopp:-) Det som tar mest på med vaskinga, er ikke selve manøvreringa med moppen, men hver gang jeg må plukke opp noe, eller må ned på gulvet for å få moppen under noe.

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 17. oktober 2008 by Janne in category "Garn", "Søm

3 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.