februar 27 2008

Harmony mappa er forandret

100_2325 100_2327 100_2326

Da har jeg fått fikset Knit picks mappa mi. Brukte gammelt lim og stoffet løsnet. Benyttet anledningen til å forandre litt på den. Vaierene har havnet inni 4 lommer som opprinnelig satt inne i mappa. Det er 5 forskjellige lengder, men de to største på 120 og 150cm trenger jeg ikke flere av, så de får del lomme. Jeg prøvde å rette opp en veldig skjev strikk, men det lyktes ikke helt. Og motivet på utsiden hadde jeg selvsagt klart å tegne firkanten skjev… Er det rart jeg IKKE driver med lappeteknikk? Tror jeg heller skal selge fremgangsmåte enn å selge ferdige mapper av denne typen.

Skal ta noen bilder mens jeg lager de andre mappene, og skrive litt til på Optionsmappe oppskrifta, så skal jeg legge de ut for salg her.

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 27. februar 2008 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.