april 29 2009

Har vært i syhjørnet

En bursdagsgave:
Bilde0037

Bilde0038
Hadde det så pass travelt at jeg helt glemte å ta bilde selv om den var ferdig dagen før bursdagen, men jeg kom på det da jeg leverte den og tok bilde med mobilen:-) En rundpinnnemappe med tolv lommer.

Den ene av disse har jeg hatt ferdig en uke…
DSCF2011
Det er lupeposer og det er en til hver av guttene mine, slik at lupene deres skal holde seg ripefri lengre. Problemet er at hvis den ene hadde fått sin før den andre hadde jeg blitt utsatt for mas på å skynde meg å sy den andre, og det orket jeg ikke:-) Derfor måtte den ene ligge på siden av symaskina og late som om den ikke var ferdig.

Ellers har jeg i dag byttet glidelås i en ytterjakke etter lettvindt måte, synes nok ikke at jeg ikke har sprettet opp sømmene, når jakken er på. Og forsterket en bukse og reparert hull i hengestolen (oops må ned og sette i ny malje)

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 29. april 2009 by Janne in category "Søm

4 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.