september 9 2008

Handlingen på Tanangerturen

DSCF1126

Knapt kommet før turen gikk til Kaktus Quilt og der ble det stoff til en bestilling og ellers noe jeg sikker får brukt en gang… Og noe tilbehør som ny spretter og skredderkritt ble arkivert før jeg tok bilde..

DSCF1124

Garnet fra turen før det ble arkivert, en mellomlanding på senga etter registrering i på Ravelry og i garnoversikta på pcen. 7,3 kilo, host, kremt jeg skulle nesten ikke handle garn jeg for det var jo ikke derfor jeg dro nedover. Men budsjettet mitt tilsa at jeg kunne handle det jeg hadde lyst på og det gjorde jeg. Men det er vel bare 7 nøster jeg ikke så for meg hva jeg kunne bruke det til. Det vil si jeg har ikke bruke for hele kiloen, de posene bak der, til det jeg handlet det til… Men når det var billigere enn enkeltnøster. 250 g skal gies bor, så alt er jo ikke mitt 😉 Her er det bomull, alpakka, sokkegarn, soya, merino

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 9. september 2008 by Janne in category "Garn", "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *