desember 31 2011

Hals til meg, aka bamseponcho

rød hals

Modellen ble litt liten;-) Hals til meg strikket i Arwetta etter mønster i et Raumahefta, det er ikke første halsen av denne typen jeg strikker, sitter greit og er litt dekorativ. Arwetta er også deilig rett mot huden

sitteunderlag

Og så må jeg blogge sitteunderlaget jeg glemte å ta bilde av da det var ferdig for en halv evighet siden.

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 31. desember 2011 by Janne in category "Strikking

7 COMMENTS :

  1. By asteviect on

    A female client is admitted to the emergency department with complaints of chest pain shortness of breath finasteride After drying the biofilm, the test and control wells stained with CV as described above

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.