desember 5 2007

Genser til meg

100_2032_1196839171

Hurra, endelig ferdig. Er det ikke typisk i det jeg har brukt opp garn, drar jeg ut og handler mer enn jeg har brukt. Det som er bra er at jeg har planer for de 700 gram jeg handlet i går. Måtte forlenge genseren med det jeg hadde igjen av garn etter armene, for selv om den ikke så (eller gjorde den det) slik ut da jeg hadde sydd sammen på skuldrene kom linningen på en ekkel plass. 3 – 4 cm gjør underverker.

På lørdag lagde jeg snickers godteri med cashewnøtter, bortsett fra at nøttene stakk ut, så fungerte isbitformene ypperlig. Så nå har jeg lagd bamsesjokolader for første gang i mitt liv, og så skjell og fisk og da…100_2029_1196839447

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 5. desember 2007 by Janne in category "Strikking

1 COMMENTS :

  1. By gate token on

    I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.