september 27 2007

Genser til meg

Holder nå på med genseren min, siden jeg måtte kjøpe annet garn til Knut sin.
100_1904_1190875330

Bambuspinner er veldig gode å bruke til flettepinner. jeg har fortsatt ikke funnet ut hva jeg skal kante genseren med, kommer jeg ikke på noe annet ender jeg vel opp med den rosa i oppskrifta. Det er bare det at jeg er ikke så glad i rosa.

Ellers har jeg vært innom hobbybutikken i Åre på tirsdag, og der fant jeg slike ørekroker med lukking som jeg egentlig skulle bruke til omgangstelleren/maskemarkøren. På Stjørdal hadde de kun i gull, og det er dumt når alt smykkeutstyret er i sølv…

image23

Det er veldig lett å få brukt pcen når pus er kosesyk… Eller var han på jakt etter musa?

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 27. september 2007 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.