juli 30 2008

Enda et Swallowtail

DSCF0832

Denne svalen har et vingespenn på 155 cm og er strikket i Kauni farge EM, jeg brukte opp nesten hele nøstet på 160g. For de som har strikket, skal strikke sjalet må jeg fortelle at jeg har strikket 5 repetisjoner mer av budding lace 2 og strikket to omganger glattstrikk til på peaked edge for å få mønsteret i peaked edge til å gå opp.

Dessverre var det mer mørk farge i nøstet enn jeg forestilte meg, så jeg har ennå ikke bestemt meg for om jeg skal beholde det eller prøve å selge det. Hvis noen byr meg 300,- eller mer skal jeg i alle fall vurdere å selge det:-)

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 30. juli 2008 by Janne in category "Strikking

27 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.