desember 15 2007

Enda en vinkartongveske

100_2077_1197731598

Da har jeg lagd en til meg selv, siden det er en viss fare for at jeg må ta med vinkartongen ut på tur i jula. Ville helst pynte med druer, men det klarte jeg ikke på frihånd. Regner med jeg får til å rive løs pynten siden jeg ikke overdrev nålefiltinga. Så når jeg har funne serviett med druer på, skal veska få annen pynt. Nå er det ikke mye igjen av ponchoen min i Artic gitt, det vil si den er blitt til nøster, men med denne veska er det lite igjen.

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 15. desember 2007 by Janne in category "Strikking

5 COMMENTS :

  1. By pierlaf on

    Cell clustering was then assessed across a range of predetermined resolution scales to ensure separation of known major aortic cell types without excessively subclustering buy priligy reddit

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.