august 10 2015

En fanesak

*knis* Et navn må et innlegg ha.

Dette er et av de syprosjektene som har skapt mye humring mens jeg har holdt på. En venninne av meg lurte på om jeg ville ta på meg et noe uvanlig syprosjekt. Og det med kort frist, korpsfanen i bygda trengte pose før den skulle på korpstur med tog.

fane

 

Vet ikke om jeg hadde klart å tenke ut patenten alene, så det var kjekt med idemyldring sammen med hun som hadde oppdraget. Som dere ser var ikke fanen av det enkle slaget. Denkan ikke demonteres så mye, så her var det ikke snakk om å samle stenger og rulle sammen fanen i en nett liten bag (ja, kanskje ikke såå liten da…). Fanen er festet til den ene veggen med borrelås rundt stengene.

faneposevegg

 

Andre veggen inneholder resten av stanga til fanen, en pose forsterket med finer til topppynten på fanen, en harpe som ikke tåler noe særlig juling og en pose i tekstilvoksduk til selen.

fanepose

Og her er den samlet. Den  kunne vært lekrere og lettere å lukke, men muligens ikke like vanntett hvis vi hadde hatt tid til å skaffe lange glidelås. Jysk hadde voksduken og Biltema borrelåsen, så her gjaldt det å få handlet på de nærmeste butikkene for å rekke det… Og selvsagt bærehåndtak, en voksen person kan henge den på skuldra og få båret andre ting samtidig

 

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 10. august 2015 by Janne in category "Søm

1 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *