mars 8 2008

Eagles flight sokker

100_2347

Jeg strikker i sokker før jeg må.. Det er vel ca 5 måneder siden jeg fikk garnet fra Hemmelig venn på Hobbyboden, og nå først brukte jeg det. Hadde bare et par sokker igjen nå, så da måtte jeg strikke, og jeg sokker på pinnene nå også. Neglerestene som ble fjernet i oktober er tilbake og jeg har vondt, så jeg ringte sykehuset for snart en måned siden, og fikk time til nytt forsøk som er på onsdag som kommer. Litt synd at det jeg sannsynligvis ikke klarer å ha på skisko i påsken, men siden jeg regner med at sandaler er skotøyet for meg et par uker, må jeg ha ullsokker å bytte på. Jeg elsker å gå på ski, så min eneste trøst er at jeg får masse tid til håndarbeid:-)

Mønsteret er funnet her på internett.

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 8. mars 2008 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.