oktober 28 2011

Da har jeg tømt kameraet igjen;-)

sommerkjole

Sommerkjole fra sommerens Dalehefte, strikket i Svale I stedet for  Lerke siden jeg tilfeldigvis fant de rette fargene i tilbudskurvene på utsalget til Dale….

sokkedillesokker

Sokkedillesokkene, Kates fletter, strikket ferdig med gensergarn for konkurransens skyld

kates fletter

De ferdige sokkene, som fikk noen små forandringer da jeg kom hjem til nøstet som ble liggende igjen hjemme da jeg dro på høstferie

tyrkisk norsk

Neste par ut var tyrkisk norsk og jeg har rekt opp nok mange ganger til å kunne strikket en halv sokk til minst. Mønsteret var symetrisk og jeg husket det derfor, men fulgte jeg med hvor jeg var på sokken, neida, så det ble litt oppatt arbeid. I tillegg måtte jeg ta opp deler av sokken fordi jeg ikke hadde talt over at jeg hadde nok masker.

raggsokker

Sokker til min kjære, strikket i Big Fabel

venninnesjal

 

Enda et venninnesjal, denne gangen i Tynn alpakk fra DSA. Kjenner at jeg ikke skal strikke mer med ren alpakka enn jeg må…. Merker det på pusten at jeg strikker i alpakka, men det er ikke verre enn at jeg kan strikke alpakka når jeg mener det er best.

Stikkord: , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 28. oktober 2011 by Janne in category "Strikking

2 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.