september 19 2014

Bytte av blogg

For et par år tilbake så oppdaget jeg at jeg ikke hadde mulighet til backup på min gamle blogg. Dette var noe jeg ønsket, siden jeg hadde mistet MySpacebloggen og bildene jeg bare hadde liggende der. Siden den gang har jeg hatt valgfaget Website Production i bachelorstudiet i Bibliotek- og informasjonsvitenskap, og blitt godt kjent med WordPress gjennom oppgave der, og derfor ble valget enkelt i forhold til å skaffe eget domene, serverplass og installere WordPress. Jo mer kontroll jeg har, jo mer fornøyd er jeg!

Ideen om navnet Kongrobolet kommer fra dette skiltet:

hobbyromskilt

Et skilt mannen i huset laget uten at jeg visste det. Det henger på hobbyromdøra mi, og hva er mer naturlig en å gi bloggen samme navn.

Jeg har et ganske uvanlig nick, som jeg bruker alle steder jeg trenger et unikt nick/navn. Jeg startet med Strikkeline som nick, den tiden da nyhetsgrupper var hovedstedet for diskusjon, og norske hobbyfora knapt eksisterte. Men jeg tok pause fra å bruke pc til annet enn en og annen sjelden mønsterleting, og da jeg fant Hobbyboden og et par andre steder, var alltid Janne opptatt, og jeg fikk mange ulike nick fordi B var opptatt på et forum, og årstall på et annet. Så en dag sa mamma (sikkert for n’te gang), du er som kongroa, du må produsere noe hele tiden. Der jeg kommer fra kaller vi edderkopper for kongro. Og dermed slo det meg at her har jeg nicket mitt, og det har aldri vært opptatt noe sted!

Som dere ser, har jeg allerede mange innlegg på bloggen, som en del av misnøyen med min gamle blogg, begynte jeg å teste ut Blogger, og derfra kunne jeg flytte innlegg, så disse er allerede kommet inn. Planen videre er å manuelt legge inn gamle innlegg, siden det ser ut som jeg kan velge publiseringsdato tilbake i tid, dette er ikke testet ut, så vi får se hva det blir til med innleggene fra før 2012.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 19. september 2014 by Janne in category "Ukategorisert

7 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.