desember 5 2009

5. desember og enda et pepperkakehus

Vi pyntet pepperkakehus forrige helg, som vi måtte reparere mens vi pyntet. Det varte i 6 timer før de hele sidene seg sammen og de ødelagte delte seg og det var ruiner. Så enda en lørdag med snoprester etter pynting som lørdagsgodteri..
pepperkakehus
Atle sin side

pepperkakehus
Knut sin side

Og her er kalenderpakken min, med enda en garnsort som jeg ikke har prøvd før. Tusen takk Madevik. Og strikkpinneholder fikk jeg også. «Klokkene» skal settes på strømpepinneendene. Nå er det bare om å gjøre at jeg kommer på at jeg har slike når jeg skal legge fra meg strikking:-P

garn

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 5. desember 2009 by Janne in category "Garn", "Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.