mai 28 2011

2 par sokker og et sjal

sokker

Mysteriesokk fra Bittami:-) Strikket i Perfect

sokker

can(tab) fra Sock Madness, her ramlet jeg ut av galskapen, hadde ikke nok tid til å strikke. Bildet yter ikke rettferdighet til sokkene, men syns kombinasjon mellom forholdsvis kjedelig mønster og garnet ble ganske grei.

sjal
Enda et Brandywine sjal fra meg, denne gangen til meg, i Wollmeise. Kjøpte noen nøster pga fargene, og er vel enig med meg selv at først i sjal at jeg har funnet bruksområdet.

Ellers er jeg ikke blitt flinkere til å blogge, i mai har jeg nesten ikke hatt tid til å strikke, og på grunn av en stor handel i går har jeg ikke klart å slanke garnlagret noe hittil i år… Men har da plenty av oppstartede prosjekt som slanker i stor skala… ( Er lov å håpe)

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 28. mai 2011 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *